Oikari.net • Talous • Lainat

Vertaile lainoja 100-70000€ lainoissa

Posted on lokakuu 28th, 2014 by admin

Monet ihmiset joutuvat turvautumaan lainaan jossakin vaiheessa elämäänsä. Siksipä lainan vertailu kannattaa. Lainavertailuun on olemassa useita nettisivustoja, joiden avulla voi hahmottaa itselleen sopivan lainan ja mistä sen saisi halvimmalla. Vertaalaina.fi-verkkosivustolta löytyy kattava vertailu 100€-70000€ välillä. Jokaisella lainaa tarjoavalla yrityksellä on omat ehtonsa lainan saamiselle. Näitä ehtoja voivat olla esimerkiksi ikä, luottokelpoisuus, mahdollinen aikaisempi asiakkuus sekä säännölliset tulot. Tällaisia lainoja hakiessa ei kuitenkaan tarvita takaajia tai muita vakuuksia, kuten omaa kiinnitettävää omaisuutta. Yleensä riittää, että ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Lainojen vertailu kertoo, mikä on paras laina itse kullekin.

Laina

Pikavippi on helposti saatava laina

Pikavippi on nimensä mukaisesti laina, joka saadaan nopeasti ja yleensä myös maksetaan takaisin ripeällä aikataululla. Pikavippien korot ovat huimia verrattuna pankkien myöntämiin lainoihin, joten pikavippivertailu on näissäkin paikallaan.. Kuitenkin, jos pikavipin maksaa takaisin yhdessä erässä, korkoa ei ehdi kertymään suuria summia. Pikavippi eroaa kulutus- ja joustoluotoista esimerkiksi siinä suhteessa, että lainattava summa on pienempi ja maksuaika lyhyempi. Kulutus- ja joustoluottoa on mahdollista saada useita tuhansia euroja, kun taas pikavipit ovat yleensä alle sadasta eurosta muutamaan sataan euroon asti. Pikavipit ovat yleisiä nuorten keskuudessa. Niillä maksetaan kavereille kertyneitä velkoja takaisin tai lähdetään vain viettämään päivää ostoksia tehden. Kulutusluotot ja joustoluotot ovat suurempia hankintoja, kuten kodinkoneita, varten. Vuonna 2013 uudistuksen myötä voidaan ajatella, että vanhan tyylin pikavipit ovat kadonneet. Tämän uudistuksen myötä lainasummat ovat kasvaneet ja laina-ajat pidentyneet.

Vertaa eri lainoja

Netistä löytyy tietoa ja kokemuksia eri lainoja tarjoavista yrityksistä. Rahantarpeen yllättäessä kenenkään ei tarvitse jäädä yksin, vaan ongelmiin löytyy ratkaisu. Vertaalaina.fi-sivustolta löytyy kattava valikoima erilaisia lainoja tarjoavia yrityksiä. Pikalainojen määrät ovat 50 eurosta 1000 euroon ja kulutusluotot 1000-70000€. Jokaisen lainan kohdalta löytyy myös kulut. Yhdistämällä ne lainan määrään saadaan takaisin maksettava summa kokonaisuudessaan. Laskuri kertoo myös, minkä ikäisille kyseinen laina myönnetään, mikä on laina-aika, monessako erässä se maksetaan takaisin ja paljonko tulee vuosikoroksi. Korot ovat suuria. Esimerkiksi 50 euron lainan vuosikorot ovat pienimmillään 126 % ja suurimmillaan 1819 %. Näistä voi siis päätellä, että tämän suuruinen laina tulisi maksaa takaisin yhdessä erässä, jolloin kuluja ei ehdi kertymään huomattavia määriä. Pikavipit ja kulutus- ja joustoluotot ovat lainoja, jotka saadaan heti tilille käytettäväksi. Ne ovat siinä mielessä helppoja lainoja, että ne eivät vaadi neuvotteluja pankkien kanssa tai vakuuksia, kuten henkilötakausta tai omaisuutta. Yleensä ehtona on, että on hoitanut raha-asiansa kunniakkaasti eli ettei ole maksuhäiriömerkintöjä. Kaikki yritykset eivät vaadi edes säännöllisiä tuloja. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikka pankkien kanssa ei ollakaan tekemisissä, täytyy nämäkin lainat hoitaa ajallaan. Lainojen takaisin maksaminen helpottaa seuraavan lainan saantia, koska on näyttöä siitä, että lainojen maksaminen onnistuu. On hyvä pohtia omaa tarvetta ja miettiä, kuinka nopeasti lainan voi maksaa takaisin ja paljonko lainaa tarvitsee. Tämän jälkeen vertaalaina.fi-laskuri näyttää, mikä on paras laina otettavaksi. Lainoja kun on saatavilla jokaiseen tarpeeseen.

Lainoista lyhyesti

• Kaikille kulutus- ja joustoluotot eivät sovi ja niissä on myös aina enemmän takaisin maksettavaa, joten varsinkin näitä lainoja kannattaa harkita huolella.
• Pikavippi voi olla parempi vaihtoehto äkillisen rahantarpeen yllättäessä, mutta täytyy pohtia, onko se mahdollista maksaa takaisin yhdessä tai korkeintaan muutamassa erässä.
• Lainavertailu kannattaa, koska sillä voi säästää huomattavia summia rahaa. Varsinkin jos kyseessä on isompi summa, jota maksetaan takaisin pidemmän aikaa. Tähän sopivia sivustoja on netissä paljon. Esimerkiksi vertaalaina.fi-palvelu.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2009 Oikari.net • Talous • Lainat