Oikari.net • Talous • Lainat

Lainan hakeminen verkosta

Posted on joulukuu 4th, 2014 by admin

Elämässä saattaa tulla yllättäen vastaan tilanne, jossa tarvitaan lainaa. Lainan hakeminen verkosta on onneksi erittäin helppoa, eikä lainan hakeminen enää edellytä pankissa jonottamista ja pankista toiseen juoksemista. Lainaa voidaan hakea netissä useilta eri lainanantajilta, kuten pankeilta tai lainaa ilman vakuuksia myöntäviltä yrityksiltä. Siihen, mistä lainaa kannattaa hakea, vaikuttaa se, millaista lainaa haetaan (kulutusluotto, asuntolaina vai jokin muu), mikä on lainan suuruus, käytetäänkö takaajia, onko hakijalla vakuuksia vai haetaanko lainaa ilman vakuuksia. Netistä löytyy mm. uusilaina.fi, jonka kautta voidaan vaivattomasti löytää kulutusluottoa ja pikalainaa myöntäviä yrityksiä. Eri sivustojen kautta voidaan myös helposti tutustua kulutusluottoa ja pikalainaa myöntäviin yrityksiin sekä pankkien myöntämiin lainoihin. Lainojen vertailu on sivustolla helppoa. Lainanhakijan on oltava yleensä vähintään 18-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva ja moitteettomasti raha-asiansa hoitanut henkilö. Lainaa voidaan hakea netistä täyttämällä luotonantajan verkkosivuilla oleva lainahakemus.

Ilman vakuuksia myönnettävät kulutusluotot ja pikalainat verkosta

Lainan hakeminen verkosta

Lainan hakeminen verkosta

Kulutusluottoa voidaan hakea ilman vakuuksia ja takaajia monilta lainaa myöntäviltä luotonantajilta. Lainan hakua helpottavia sivustoja on paljon netissä, joissa eri luotonantajiin voidaan tutustua vaivattomasti. Kaikille luotonantajille on yhteistä se, että niistä voidaan hakea laina hyvin helposti ja nopeasti netissä. Luotonantajien verkkosivuilla on lainanhakemuslomake, joka täytetään ja lähetetään yritykselle. Lainapäätös saadaan yleensä hyvin pian, jopa jo samana päivänä. Luoton suuruus ja korot vaihtelevat yrityksittäin. Lainojen ehdot, korot ja myönnettävät summat voivat vaihdella paljon eri yritysten välillä. Lainaehtoihin kannattaa tutustua tarkemmin yritysten verkkosivuilla, joissa lainaehdot on lueteltu tarkasti. Kulutusluottoa ilman vakuuksia myöntää mm. Euroloan, Halino, Freedom Rahoitus, Etua.fi, Aasa, Credit 24 kulutusluotto, Lainaamo, Nopsalaina, Omalaina, Ostoraha.fi, Vippiluotto ja Yleislaina. Pikalainaa myöntävät mm. TrustBuddy, Pikavippi.fi, Finnlaina, Ostoraha.fi ja Laina.fi.

Pankkien myöntämien lainojen hakeminen verkossa

Pankkien myöntämien lainojen hakeminen on nykyään helppoa, sillä niitä voidaan hakea kätevästi netin kautta täyttämällä pankkien verkkosivuilla oleva lainahakemus. Lainan hakemiseen ei siis enää vaadita pankissa jonottamista ja pankista toiseen juoksemista. Pankeista voidaan hakea mm. vakuudellista kulutusluottoa, opintolainaa tai asuntolainaa. Vakuudellista kulutusluottoa voidaan hakea mm. Nordeasta, Aktiasta, Ålandsbankenista, Danske Bankista, LähiTapiolasta ja Handelsbankenista. Pankkien myöntämät vakuudelliset kulutusluotot ovat huomattavasti edullisempia kuin kulutusluotot, joita myönnetään ilman vakuuksia. Kulutusluottoa voidaan käyttää esimerkiksi remontin toteuttamiseen tai auton hankintaan. Pankkien verkkosivuilla on esitelty tarkat lainaehdot sekä lainalaskureita, joilla voidaan laskea lainan kuukausittaiset lyhennykset ja korot.

Asuntolainalaskuri helpottaa pankkien asuntolainojen vertailua. Sen löytää osoitteesta www.asuntolainalaskuri.fi. Sivuston avulla voidaan kätevästi etsiä netin kautta edullisin ja sopivin asuntolaina. Verkkosivuilta on myös linkki Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin ja LähiTapiolan asuntolainalaskureihin. Pankkien asuntolainoja voi kilpailuttaa ilmaiseksi Etua.fi-palvelun kautta. Etua.fi-palvelussa täytetään ainoastaan yksi lainahakemus, jonka jälkeen pankeista lähetetään asiakkaalle lainatarjouksia. Tarjouksista voidaan valita itselle sopivin laina.

Lyhyesti lainan hakemisesta verkossa

Lainan hakeminen netistä on helppoa. Lainaa voidaan hakea nopeasti netissä pankeilta tai lainaa ilman vakuuksia myöntäviltä yrityksiltä. Lainaa voidaan hakea netistä täyttämällä luotonantajan verkkosivuilla oleva lainahakemus. Netistä löytyy monia sivustoja, joiden kautta kulutusluottoja ja pikalainaa antavia yrityksiä voidaan etsiä vaivattomasti. Tälläisiä ovat esimerkiksi aiemmin mainittu Uusilaina.fi. Lainojen vertailu on helppoa sivustolla. Pankkien myöntämiä lainoja voidaan helposti vertailla esim. etua.fi-palveluiden kautta. Siihen, mistä lainaa kannattaa hakea vaikuttaa se, millaista lainaa haetaan, mikä on lainan suuruus, käytetäänkö takaajia ja onko vakuuksia. Lainanhakijan on oltava yleensä vähintään 18-vuotias, Suomessa vakituisesti asuva ja moitteettomasti raha-asiansa hoitanut henkilö.

2 Responses to "Lainan hakeminen verkosta"

  1. Lainoista kannattaa tehdä kunnolla vertailuja ennen kuin niitä ottaa. Melkein helpoin on hankkia visa-kortti, mutta kyllä tuollaisia kulutusluottoja ja tililuottojakin saa aika helposti. Ja niitä saa tosiaan netistä ilman että pitää käydä pankissa ollenkaan. Pitää vaan antaa tarvittavat tiedot kotikoneelta. Voitte katsoa lisää esim täältä.

  2. Kuten freedomrahoitus, on myös paljon muita lainasivustoja, joiden avulla voit vertailla eri lainojen kustannuksia. Esimerkiksi vertaalaina.fi. Näillä sivuilla saat yhdellä hakemuksella mahdollisesti tarjouksen monelta eri pankilta.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2009 Oikari.net • Talous • Lainat