Oikari.net • Talous • Lainat

Klarna lasku

Posted on marraskuu 13th, 2014 by admin

Klarna laskulla ostaminen.Klarna on ruotsalainen verkkokauppojen maksutapapalvelu, joka perustettiin vuonna 2005. Yhtiön nimi oli alun perin Kreditor, mutta nimi vaihdettiin vuonna 2009. Klarna tekee yhteistyötä tuhansien verkkokauppojen kanssa, ja sillä on 25 000 000 asiakasta. Pohjois-Euroopassa tämän palveluntarjoajan markkinaosuus verkkokaupoissa on 10 %. Yrityksellä on lukuisia suomalaisia netissä toimivia yhteistyökumppaneita. Finanssivalvonta on myöntänyt yhtiölle toimiluvan myös Suomeen.

Maksuvaihtoehtojen kirjo on laaja: ostaminen hoituu laskulla, erämaksulla ja tilillä. Klarna Lasku on helppo ja luotettava vaihtoehto. Kun asiakas valitsee maksutavaksi laskun, hänen ei tarvitse maksaa tuotteita ennen kuin on vastaanottanut ne. Halutessaan asiakas voi myös maksaa laskun kätevästi erissä.

Luotettava maksutapavaihtoehto helpottaa asioimista

Klarna Lasku on luotettava tapa maksaa netistä ostettuja tuotteita Kun asiakas valitsee laskun, hänen ei tarvitse maksaa tuotteita heti, vaan vasta kun hän on vastaanottanut tilaamansa tuotteet. Asiakkaan ei tarvitse myöskään maksaa rikkoutuneesta ja virheellisestä tuotteesta tai tuotteesta, joka ei ole tullut perille. Jos asiakas palauttaa tuotteen, hänen ei tarvitse maksaa tuotetta. Laskun ansiosta tuotteiden ostaminen ja maksaminen on helppoa ja turvallista.

Klarna Laskun maksuaika on yleensä 14 vuorokautta. Laskua ei lähetetä ennen kuin tuotteita on lähetetty. Asiakas saa laskun joko sähköpostitse, kirjeenä postitse tai paketin mukana. Laskun voi tarkistaa netissä yrityksen sivuilla olevan Omat Sivut -palvelun kautta, jossa on myös mahdollista siirtää laskun eräpäivää eteenpäin 10 päivällä. Eräpäivää ei ole mahdollista siirtää, jos alkuperäinen eräpäivä on umpeutunut. Laskun voi halutessaan myös maksaa erissä, eikä siitä tarvitse ilmoittaa erikseen.

Laskun maksaminen käy kätevästi

Laskun maksaminen on helppoa. Laskussa on ilmoitettu selkeästi tilinumero, laskun eräpäivä sekä viitenumero. Kun asiakas on maksanut laskun, netissä olevaan Omat Sivut -palveluun kirjautuu tieto maksetusta laskusta viimeistään kolmen pankkipäivän kuluttua maksamisesta. Jos asiakas ei ole maksanut laskua eräpäivään mennessä, hänelle lähetetään muistutuslasku.

Lasku on mahdollista maksaa erissä useissa verkkokaupoissa. Asiakas voi siis halutessaan maksaa laskun sopivissa erissä. Erissä maksaminen on helppoa, sillä laskussa on ilmoitettu vähimmäissumma, joka asiakkaan tulee maksaa, jos hän päättää valita erämaksun. Asiakas voi maksaa myös vähimmäissummaa suuremman summan. Klarna lähettää asiakkaalle uuden laskun seuraavan kuukauden lopussa.

Jos asiakas maksaa useampia ostoksia erissä, yritys yhdistää ostokset yhdelle laskulle, joka lähetetään asiakkaalle kuukausittain. Asiakas voi siis helposti ja kätevästi maksaa kaikki erissä maksettavat ostokset yhdellä laskulla, vain yhdellä viitenumerolla ja summalla. Laskuun lisätään 3,95 euron laskutusmaksu.

Klarna tarjoaa netissä asiakkaille myös ”Osta nyt – maksa myöhemmin -kampanjoita”. Asiakas ei saa laskua samaan aikaan tuotteen kanssa, vaan vasta myöhemmin. Kampanjoissa mainitaan, milloin lasku toimitetaan asiakkaalle ja milloin laskun eräpäivä on. Kun asiakas valitsee kampanjan, laskuun lisätään käsittelymaksu, jonka suuruus on 3,95 euroa. Laskun voi maksaa kerralla tai osissa.

Ongelmatilanteissa asiakas voi ottaa yhteyttä Klarnan puhelinpalveluun, joka on avoinna arkisin klo 8.00-18.00.

Klarna-laskusta lyhyesti

Klarna on ruotsalainen verkkokauppojen maksutapapalvelu, joka tekee yhteistyötä myös lukuisten suomalaisten netissä toimivien nettikauppojen kanssa. Miljoonilla asiakkailla on kokemuksia siitä.

Klarna Lasku on asiakkaalle helppo ja luotettava maksutapa. Asiakas maksaa tilaamansa tuotteet vasta, kun on vastaanottanut ne. Asiakkaan ei tarvitse maksaa virheellistä tuotetta, eikä tuotetta, jota asiakas ei ole saanut tai jonka asiakas palauttaa. Maksuaikaa on yleensä 14 vuorokautta. Asiakas voi maksaa saamansa laskun erissä, jolloin hän maksaa laskussa ilmoitetun vähimmäissumman tai sitä suuremman summan. Kun asiakas valitsee erämaksun, Klarna lähettää asiakkaalle joka kuukausi uuden laskun.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright © 2009 Oikari.net • Talous • Lainat